Az olcsóbb mobilok között arathat sikert a Honor 9C, a 9A és a 9S

Három újabb okostelefonnal gyarapodott a Honor 9 széria, miután leleplezték a Honor 9A, 9S, valamint 9C mobilokat. Méretes aksi, visszafogott, de korrekt hardver, valamint vonzó árcédula jellemzi mindegyiket, illetve egyelőre csak Oroszországban lehet őket beszerezni, de reméljük ez még fog változni a jövőben.

 

Honor 9C

A Honor 9C képernyője 6,39 colos, 1560 x 720 képpontot állít hadrendbe, a gyártás során pedig IPS panelt használtak. A bal felső sarokban található kivágás egy 8 megapixeles kamerát rejt magában, amúgy a készülék összességében számos módon hasonlít kísértetiesen a Honor Play 4T-re, főleg a kamerákban. A telefon hátoldalán szintén 48 megapixeles elsődleges képrögzítő viszi a prímet, viszont kapunk mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modult, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelőt is. Szintén a hátlapra szerelték az ujjlenyomat-olvasót, amit még mindig nem tudott leváltani, legalábbis Android fronton az arcalapú megoldások egyike sem. A telefon belsejében a számításokat egy Kirin 710A lapkakészlet végzi, ami 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB háttértárral egészül ki, utóbbi természetesen bármikor bővíthető. A Honor 9C Android 10 alapokon nyugvó Magic UI 3.1 rendszert futtat, továbbra is Google Szolgáltatások nélkül. Az NFC chippel is felvértezett okostelefon 4000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, kapható lesz fekete és kék árnyalatokban, mégpedig 175 dollárnak megfelelő rubelért. A mobil már előrendelhető, a forgalmazás május 4-én kezdődik.

Honor 9A

A telefon egy kicsit szokatlan 1600 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik a 6,3 colos megjelenítőjén, esőcsepp alakú szenzorszigete pedig egy 8 megapixeles képrögzítő egységnek ad otthont. A készülék hátoldalán egy 13 megapixeles elsődleges szenzort fogunk találni, amely mellett még szolgálatot teljesít egy 5 megapixeles másodlagos érzékelő, nincs részletezve, devalószínűleg egy mélységérzékelő modulról lehet szó. A mobil belsejében egy MediaTek Helio P22 lapkakészlet zakatol, 3 GB RAM-mal, valamint újfent bővíthető 64 GB-os tárolóval. Az NFC chip ezúttal is részét képezi a hardveres összetételnek, ám az aksi most jóval masszívabb, 5000 mAh-s, ujjlenyomat-olvasót pedig szintén a hátoldalon fogunk találni. Magic UI 3.1 és Android 10 rendszer teszi teljessé az összképet, a fekete, kék és zöld színekben kérhető telefon előrendelhető, 150 dollárral egyenértékű orosz valutáért.

Honor 9S

Ez a telefon a legolcsóbb mind közül, 95 dollárért egész elfogadható jellemzőket kínál a Honor 9S. 5,45 colos 1440 x 720 pixeles felbontású képernyő, 5 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles elsődleges hátoldali modul, MediaTek Helio P22 processzor, 2 GB RAM, 32 GB bővíthető tárhely, valamint 3020 mAh kapacitású akkumulátor jár ezért a csekély összegért. A belépőszintű vas mellett viszont így is ott lesz az Android 10 rendszer, valamint a Magic UI 3.1 interfész, ami azért elég klassz. A telefon választható fekete, vörös, valamint kék színekben, a hivatalos forgalmazás szinten május 4-én kezdődik. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem esett szó.

 
 

Forrás: Napidroid, GSMArena