JBL W200 TWS Bluetoothos fülhallgató, Fehér

Ár:

28 559 Ft *

(áraink a 27% áfát tartalmazzák)
Cikkszám 00201860
Állapot Új
Garancia 12 hónap **

Szállítási költség / Beszámítás: Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén 7500 -Ft a kiszállítás díja.
Kosárba
Használt készülékét beszámítjuk, érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Ezt még érdemes megvásárolni

Részletes leírás

JBL mély basszus hang A zene jobban szól a JBL segítségével. És a te napod is. Érezze a hangzást a 8 mm-es meghajtók által meghajtott mély basszussal, és tegye szórakoztatóvá a rutinját. 20 óra kombinált lejátszás 5 órát a fülhallgatóban és 15 órát a tokban Bármelyik fülhallgató, vagy mindkettő Mostantól fogadhat hívásokat vagy hallgathat zenét bármelyik gombbal (vagy mindkettővel), a dual Connect technológiával. Válassza ki, hogy melyiket használja, a másikat pedig hagyja a tokban, hogy kímélje az akkumulátort. Hívások és hangos asszisztens érintésvezérléssel Csak a fülhallgató érintésére van szüksége a hívások vezérléséhez, a hangzáshoz, az eszköz hangsegédjéhez és a világgal való kapcsolattartáshoz. Kényelem-fit Az ergonomikus kialakítású JBL Wave 200 TWS finoman és kényelmesen illeszkedik a fülébe a fülbe illeszthető formájuknak köszönhetően, hogy a zenehallgatás élményét nyújtsa. 3 méretű füldugóval rendelkeznek, hogy tökéletes tömítést biztosítsanak az extra kényelem és a hangtisztaság érdekében. Akcióra kész Készen áll az aktívvá válásra? Az IPX2 minősítéssel rendelkező JBL Wave 200TWS követi az áramlást, akár hűsöl, akár mozog, elviseli a könnyű cseppeket és egy kis izzadságot. Zsebbarát Oda mennek, ahova te. A tokban és kívül is diszkrét és könnyű JBL Wave 200TWS könnyedén elfér a zsebében. Válassza ki a hangulatához illő színt.

Szállítási, és garanciális információk

* A készülékeket különböző beszerzőpartnerek révén tudjuk biztosítani a vásárlóinknak. A weboldalon feltüntetett áron megrendelt terméket, termékeket a rendelés véglegesítését követően minden esetben szükséges előre kiegyenlíteni, melyet utalással, vagy helyszinen készpénzzel illetve kártyával van lehetőség. Ezt követően a várható teljesítési határidő 20 munkanap. Rövidebb szállítási idővel érkező termékeinkre ami 1-2 munkanap, egyedi árakat biztosítunk! A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A termékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, gyári csomagolásban, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek céges vásárlás esetén is.

Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!

** 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján, 2021 januárjától, magánszemélyek esetén, a termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év) vonatkozik.
Az új készülékekre 36, 48 valamint 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul:

- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év.
- 100 000 forintot meghaladó de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év.
- 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

plusz 24 hónap szoftver garanciát biztosítunk minden készülék vásárlása esetén (boltunk által vállalt).

A jótállási határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

***A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft feletti termék vásárlása esetén ingyenes.
A budapesti kiszállítás, 10.000.-Ft alatti termék vásárlása esetén 2.300.-Ft.
A vidéki csomagok kiszállítási díja 2.300.-Ft.
A csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti a termék készletre kerülését követő 1-2 munkanapon belül.
7500 Ft Háztartási gép, Tv, Klíma, Roller esetén